Nancy in het kort:

Mijn naam Nancy van Bergenhenegouwen, al bijna acht jaar lang houd ik me bezig met alles wat visueel sterk in elkaar zit. Ik ben gek op de digitale wereld, reizen, vrolijke mensen en goed eten.🍕
 

Vaardigheden

User experience, experience design, visual design, interaction design, branding, design research, concept development, design thinking

Show and tell @DotControl

Brainstormsessie @webtraders

Dutch digital agencies ontbijtsessie @Dutch Design Week

Workshop growth hacking @rockboost

workshop creatief denken voor ICT-studenten @hogeschool rotterdam

UX – Product Personality workshop @Online Department

Algemeen

Mijn naam is Nancy van Bergenhenegouwen, een 23-jarige student uit het Westland. Met een diploma Mediavormgeven Grafisch (Masterclass) op zak, van het Grafisch Lyceum in Rotterdam, ben ik nu bijna aan het einde van mijn huidige studie Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam.

In de afgelopen 8 jaar heb ik mezelf kunnen ontwikkelen van een creatieve geest die ‘iets met tekenen’ wilde doen tot een beginnend Digital Designer. Door de jaren heen ben ik er achter gekomen dat het werk wat ik maak niet alleen mooi hoeft te zijn, maar vooral goed. Sterk werk, waarin de gebruikerservaring voorop staat. Dat vind ik super belangrijk omdat dit de mensen zijn die uiteindelijk het eindproduct gebruiken. Dit heb ik geleerd tijdens mijn stage in Shanghai, waarbij ik moest ontwerpen voor gebruikers die leven binnen een totaal andere context en je jezelf daarbij moet aanpassen.

“Ik ben een ontwerper die inspiratie haalt uit ervaringen van de dingen die ik meemaak buiten mijn beeldscherm om.”

Werkervaring

Naast mijn studie werk ik als ontwerper bij Webtraders en heb ik een eigen onderneming samen met Tessa Hamel genaamd Minvi. Bij Minvi ontwerpen we offline en online producten zoals logo’s, huisstijlen en websites.

Naast mijn studie, eigen bedrijf en werk, bezoek ik ook workshops van Online Department waarin ik meer leer over User Experience design, wat ik ontzettend interessant vind.

Ik hoop dat ik, naar mate mijn kennis en ervaring groeien, een steeds betere ontwerper kan worden en een expert in mijn vakgebied kan zijn.